ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве информираме дека по повод Божиќните празници, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат во следниот период:

  

  • 6.1.2022 година (четврток)- Бадник
  • 7.1.2022 година (петок) - Божиќ

 

За извршување на сите банкарски услуги на располагање ви стојат електронското и мобилното банкарство за физички и правни лица, мрежата на банкомати на НЛБ Банка.

Ви ги честитаме Божиќните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје