Станбени кредити

 

Доколку размислувате за Вашата иднина, за сопствен дом, повеќе простор и комодитет, или пак реновирање на постојниот дом, направете го првиот чекор и аплицирајте за НЛБ Станбен кредит.

 

Аплицирајте до 31.07.2019 година за НЛБ станбените кредити и искористете ги промотивните поволности: 
 
  • Без манипулативни трошоци и трошоци за проценка за станбените ПЛУС кредити
  • 50% пониски манипулативни трошоци и без трошоци за проценка за останатите НЛБ станбени кредити