Промотивна кампања за Visa Business картички за правни лица

   

  

Почитувани клиенти,

  

НЛБ Банка спроведува кампања за Visa Business картички за правни лица во периодот од 01.12.2017 до 31.12.2017 година.

Во рамки на промотивниот период се нудат следните поволности:

 

  • Без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa Business картичките примени во периодот од 01.12.2017 до 31.12.2017 година.
  • Без членарина за основната картичка за следната година и слатко изненадување за сите правни лица кои во промотивниот период ќе направат 10 или повеќе трансакции со Visa Business картичките.

 

Повеќе информации можете да добиете на следниот линк

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје