Известување за скратено работно време 

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека на 22.11.2017 година (среда), по повод претстојниот празник „Ден на Албанската азбука“, експозитурата на НЛБ Банка во Тетово ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 16:00 часот.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје