ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕНИ ДЕНОВИ 24.05.2018 И 25.05.2018 ГОДИНАПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојните празници, Св. Кирил и Методиј- Денот на сесловенските просветители и Духовден, петок пред Духовден, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 24- ти мај 2018 година (четврток) и 25- ти мај 2018 година (петок).


Експозитурите на Банката кои работат во сабота, ќе работат со редовно работно време.


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје