Промотивна кампања за кредити за физички лица

 

   

  

НЛБ Банка во периодот од 01.03.2018 до 31.05.2018 година, спроведува промотивна кампања за сите кредити за физички лица.

 

 

Во рамки на кампањата, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

 

  • Без трошоци за одобрување за ризико потрошувачките кредити и сребрениот потрошувачки кредит и 50% пониски трошоци за одобрување за останатите потрошувачки кредити 
  • Без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка за станбените кредити
  • Без трошоци за одобрување на автомобилските кредити и 50% пониски трошоци за одобрување за хипотекарните кредити

 

Повеќе информации може да се добијат на линкот, во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/15 – 600.

 

НЛБ Банка