Наградна игра: „mKlik, ем нов телефон!“

 

   

  

  

НЛБ Банка во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица.

 

 

Наградната игра се однесува на сите нови и постоечки корисници на НЛБ мКлик. Новите корисници на НЛБ мКлик во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година, автоматски се квалификуваат за учество во наградната игра. Постоечките корисници на НЛБ мКлик потребно е да го регистрираат своето учество во наградната игра преку микросајтот www.nagradnaigra.nlb.mk

 

Во рамките на наградната игра ќе бидат доделени 5 мобилни телефони Samsung Galaxy S8. Извлекувањето на наградите ќе се одвива секој понеделник, а добитниците ќе бидат објавувани на www.nagradnaigra.nlb.mk. Последното извлекување ќе биде спроведено на 02.04.2018 година.

 

Повеќе информации за наградната игра може да се добијат на веб страницата www.nlb.mk, во најблиската експозитура или на телефон 02/ 15 600.

 

НЛБ Банка