„ЗЛАТНА БУБАМАРА“ ЗА НАЈДОБАР КОМЕРЦИЈАЛЕН ТВ СПОТ ЗА НЛБ haPPy КАРТИЧКАТА

 

  

Почитувани,
 

Со задоволство Ве информираме дека на овогодинешната „Златна Бубамара на популарноста" НЛБ Банка е добитник на „Златна Бубамара“ за комерцијален ТВ спот за 2017 година за спотот за НЛБ haPPy картичката.

    

Во создавањето на спотот учествуваа Октет Македонија, кои со својата позитивна енергија, неверојатен талент и харизма го направија овој спот посебен. Голема заслуга во реализацијата на оваа оригинална идеја имаше креативниот тим на НЛБ Банка и маркетинг агенцијата Њу Момент. Секако, значајна беше и нашата успешна соработка со кобрендинг партнерот Неп лојалити.

  

    

  

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје