Промотивна кампања за НЛБ Потрошувачки кредити за физички лица

 

   

Почитувани клиенти,

 

Би сакале да Ве информираме дека во периодот од 01.02.2018 до 28.02.2018 година, НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за НЛБ Потрошувачки кредити. 

 
Аплицирајте за НЛБ Потрошувачките кредити до 28 - ми февруари и искористете ги промотивните поволности:

 
∙ Без трошоци за одобрување за сите НЛБ Ризико потрошувачки кредити и НЛБ Сребрениот потрошувачки кредит

∙ 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити 

  

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15 - 600 или на следниот линк

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје