ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 19.01.2018

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник, Богојавление (Водици), експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 19- ти јануари 2018 година (петок).

Експозитурите на Банката кои работат во сабота, ќе работат со редовно работно време.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје