Известување за неработен ден 08.12.2017 година

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Св. Климент Охридски, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 08- ми Декември 2017 година – петок.

Експозитурите на Банката кои работат во сабота, ќе работат со редовно работно време.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје