Промотивна кампања за ПРОМО Кредит за мали и средни претпријатија

   

  

Почитувани клиенти,

  

НЛБ Банка во периодот од 29.11.2017 до 31.12.2017 година спроведува промотивна кампања за ПРОМО Кредит за мали и средни претпријатија за инвестиции и ПРОМО Кредит за мали и средни претпријатија за тековно работење.

   

Во промотивниот период сите правни лица кои ќе аплицираат за овие два продукти можат да ги искористат следниве поволности:

 

  • Каматна стапка од 3,5% до 3,9% + 6 месечен ЕУРИБОР за ПРОМО Кредит за мали и средни претпријатија за инвестиции

  • Каматна стапка од 3,9% до 4,5% + 6 месечен ЕУРИБОР за ПРОМО Кредит за мали и средни претпријатија за тековно работење


 
Промо кредитите се наменети за сите правни лица кои имаат потреба од дополнителни средства за инвестиции и тековно работење.


Дополнителни информации можат да се добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје