ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИТЕ НА 29.12.2016 ГОДИНА

 

   

Почитувани,

    

Ги известуваме сите клиенти – пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка, дека пензијата за месец декември 2016 година, Банката ќе им ја исплати на 29.12.2016 година – четврток.  

        
Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година.

    

Со почит,
НЛБ Банка АД Скопје