Известување за скратено работно време поради спроведување на акцијата „Ден на дрвото”

    

  

Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека поради спроведување на есенската акција „Ден на дрвото-засади ја својата иднина”, на 30.11.2016 година (среда), следните експозитури на НЛБ Банка АД Скопје ќе работат со скратено работно време до 16 часот:

 

Експозитура

Адреса

Битола

ул.Јосиф Христовски бб

Валандово

ул. Моша Пијаде бр.2/1

Велес

ул. Илинденска бр.4/7

Гевгелија

ул. Димитар Влахов бр.7

Гостивар

ул. Борче Јовановски бб

Кавадарци

ул. Илинденска бр.81

Кичево

бул. Ослободување бб

Кочани

ул. Димитар Влахов - ТЦ блок А

Крива Паланка

ул. Св. Јоаким Осоговски бр.172

Куманово

ул. Маршал Тито бб

Неготино

ул.Маршал Тито бб

Охрид

ул. Партизанска бр.3

Прилеп

бул. Гоце Делчев бб

Радовиш

ул. 22 Октомври бб

Дирекција

ул. Мајка Тереза бр.1

ГТЦ

Кеј 13 Ноември бр.3 - ГТЦ

Карпош 3

бул. Партизански одреди бб - ТЦ Лептокарија

Скопје Центар

ул. Васил Главинов бр.3/5

Аеродром

бул. Јане Сандански бр.26

Чаир

ул. Ферид Бајрам бр.43

Автокоманда

ул. Jани Лукровски бр.2

Капиштец

ул. Франклин Рузвелт бр.1

Ѓорче Петров/Влае

ул. Исаија Мажовски бр.42

Универзална сала

бул. Партизански одреди бр.43

Кисела Вода

ул. Христо Татарчев бр.1

Струга

ул. Пролетерски бригади бб

Струмица

ул. Благој Мучето бр.8

Тетово

ул. Илинденска бр.18

Штип

ул. Ванчо Прке бб

  

Додека следните експозитури на НЛБ Банка нема да работат:

Експозитура

Адреси

Битола-Широк Сокак

ул. Маршал Тито бр.45

Куманово 2

ул. Октомвриска револуција бр.24

Прилеп 2

ул. Прилепски бранители бр.24

Радовиш

ул. Св.Спасо Радовишки бр.117

Ресен

ул.11 Октомври бб

Свети Николе

ул. Вера Циривири бр.1

Собрание

Градски Ѕид блок 2

Стара Чаршија

ул. Битпазарска бр.58

Три Бисери

бул.Јане Сандански бб - ТЦ Три Бисери

Улица Македонија

ул. Македонија бр.45

Клинички центар

ул. Мајка Тереза бр.17

Ново Лисиче

ул. Видое С.Бато бр.55-1/1

Драчево

ул. Иван Хаџиниколов бр.75б

Карпош 4

бул. Партизански одреди бр.88-6/1

Стар Аеродром

бул. 12-та Македонска бригада бр.20

Ченто

ул. Маџари бр.50

Соборен храм

бул. Климент Охридски бр.30

Сарај

ул. Сарај бб

Илинден

ул. 9 бр.115

Кисела Вода-Расадник

ул. Христо Татарчев бр.43

Пробиштип

ул. Јордан Стојанов бр.2

 

  

Со почит,

 

НЛБ Банка АД Скопје