НЛБ Mastercard картички

 

               Плаќај со Mastercard кредитните картички до 30 јуни и искористи ги промотивните поволности!

  

      • 2.000 мкд паричен износ за 1.000 клиенти кои ќе направат најголем број трансакции за време на промотивниот период од 10.5.2022 до 30.6.2022 година со Mastercard кредитните картички (Mastercard Standard/Gold/Happy/Light).
      • Без членарина за првата година на користење за сите нови Mastercard кредитни картички за кои апликациите се примени во промотивниот период од 10.5.2022 до 30.6.2022 година.


        

MasterCard® Debit Contactless е е дебитна картичка со која можете да плаќате бесконтактно на продажни места и да подигате готовина од банкомати во земјата и странство.
Maestro младинската картичка е дебитна картичка со посебен дизајн наменета за млади од 16 до 25 години.
Mastercard Standard Contactless е кредитна картичка која Ви нуди можност за плаќање на 6, 12 и 24 рати.
Mastercard Light Contactless е кредитна картичка наменета за младата популација, која нуди можност за плаќање на трошоците на 6 рати.
Mastercard Gold е кредитна картичка која на корисниците им овозможува голема финансиска флексибилност, комодитет и привилегии при користењето.
Вистинска картичка за среќа!